Medvehagyma pesztó
Mennyiség Előkészítés
10adag 10perc
Mennyiség Előkészítés
10adag 10perc
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A medvehagymát és a petrezselmyet alaposan mosd meg és vágd nagyobb darabobra. A fenyőmagot egy száras serpenyőben pirítsd meg.A fokhagymát egy picit az olajjal bekenve pirítsd meg. Amikor már kezd puhulni akkor jó.
  2. Az elkészítése egyszerű: az összes hozzávalót öntsd össze egy aprítóba és alaposan krémesítsd össze.
Megjegyzés

Tipp: Ha nem szereted az erőteljes hagymás ízt, akkor a fokhagymát hagyd ki. Kicsit több olajat is használhatsz, amivel kevésbé sűrű pesztót kapsz. Ha szereted tehetsz bele parmezánt is. Ha szeretnél lágyabb, pesztós ízt kapni akkor a petrezselyem helyett friss bazsalikomot adj hozzá.