Spenótos sült golyók

Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.33
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ehhez a recepthez még nem áll rendelkezésre tápanyagtáblázat.
Elkészítési idő
30perc
Költség
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
30perc
Költség
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.33
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ehhez a recepthez még nem áll rendelkezésre tápanyagtáblázat.

Elkészítés:

  1. A fagyasztott spenótleveleket forró sós vízben olvaszd ki, majd pár perc elteltével szűrl le és kézzel facsarj ki belőle annyi vizet amennyit csak tudsz. Ha már nincs mit kifacsarni belőle késsel durván aprítsd fel.
  2. 1 evőkanál kókuszzsíron pirítsd meg az apróra vágott hagymát, fokhagymát és a spenótot. Keverd hozzá a citrom lereszelt héját és a kakukkfüvet. Facsarj rá kevés citromlevet is.
  3. Az édesburgonyát darabold fel apró kockákra majd főzd vízben 10 percig. Ha már elég puhára főzted, vedd ki és villával törd pürés állagúra.
  4. Amennyire tudod csöpögtesd le a spenótos keveréket és keverd el jól az édesburgonyával és a tápitókaliszttel és formázz belőle kis golyókat.
  5. A kis golyókat serpenyőben, a maradék felhevített kókuszzsírban süsd aranybarnára. Ha kevesebb zsírt szeretnél, akkor kisütheted sütőben is, ha kókuszzsírral vékonyan megkent tepsibe teszed.