A magyar gasztrokultúra fontos tápláléka a sertéshús, amelyet az egészséges táplálkozás nevében sokan hajlamosak hanyagolni. Erre azonban semmi szükség, hiszen a hentesüzletekben és a piacokon kiváló minőségű sertéshús kapható, amely számos tekintetben felveszi a versenyt a diétázók kedvencével, a fehér húsokkal. A sertés ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz értékes ásványi anyagokat, vasat, fehérjéket és B-vitaminokat. Ezért ma egy soványabb sertéshús, a karaj elkészítését mutatjuk be, amelyhez köretként serpenyőben sült zöldségeket ajánlunk.

Sertéskaraj serpenyős zöldségekkel
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!