Sertéskaraj serpenyős zöldségekkel

A magyar gasztrokultúra fontos tápláléka a sertéshús, amelyet az egészséges táplálkozás nevében sokan hajlamosak hanyagolni. Erre azonban semmi szükség, hiszen a hentesüzletekben és a piacokon kiváló minőségű sertéshús kapható, amely számos tekintetben felveszi a versenyt a diétázók kedvencével, a fehér húsokkal. A sertés ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz értékes ásványi anyagokat, vasat, fehérjéket és B-vitaminokat. Ezért ma egy soványabb sertéshús, a karaj elkészítését mutatjuk be, amelyhez köretként serpenyőben sült zöldségeket ajánlunk.

sertéskaraj diétás recept

Sertéskaraj serpenyős zöldségekkel

Előkészület: 1 hour
Elkészítés: 1 hour
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Klasszikus, Magyaros, Nemzetközi
Tálalás: 2 adag
Kalória: 476kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

sertéskaraj natúrszelet és serpenyős zöldségek recept

Olvass további hasznos tartalmakat: