Sült pisztráng bulgurral

A pisztráng a legfinomabb halak közé tartozik. Igazán könnyed, zsírszegény húsa gazdag A és D-vitaminban, illetve Omega-3 zsírsavakban. Húsa igazán jól kezelhető és  fűszerezni is könnyű, ezért igazi lakomát is pofonegyszerű elkészíteni belőle. Halfogyasztást népszerűsítő receptsorozatunk első eleme ez a fejedelmi sült pisztráng. Érdemes elkészítened otthon is.

Sült pisztráng bulgurral és salátával

Ropogósra sült pisztráng, bulgurral és salátával. Egy igazán egészséges recept.
Előkészület: 1 hour
Elkészítés: 1 hour
Típus: Főétel
Konyha: Klasszikus, Nemzetközi
Tálalás: 1 adag
Kalória: 539kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Egészséges recept pisztrángból

Tudtad, hogy a „Kapj rá!” kampány keretében a Budapesti Adventi Vásáron, a Szent István Bazilika előtt 2018. november 24. és 2019. január 1. között a vásár látogatói halat kóstolhatnak? A faház hétfőtől csütörtökig 10-21 óráig, péntektől vasárnapig 10-22 óráig tart nyitva. (December 24- én: 10-14 óráig, 31-én: 10-16 óráig, január elsején 10-20 óráig).

Kapj rá! kampány

Tématámogatás. Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom