Igazság szerint nem hittem volna, hogy ez az édesség ilyen finom lesz. A csicseriborsót régebben nem igazán ismertem, nem is ettem, az pedig, hogy édességet csináljak belőle eszembe sem jutott volna. De íme, megszületett ez a bizarr külsejű massza, ami amilyen furcsa kinézetű, olyan finom! Reggelire készítettem először, de biztos nem utoljára! A csicseriborsó lassú felszívódású, egészséges clean alapanyag, amit érdemes felvenni a bevásárlólistánkra, hiszen még az ára is kedvező. A következő receptet pedig ajánlom azoknak, akik szeretnek sütés közben a süti tésztából falatozni (már pedig ki nem??), most legálisan is kiélhetitek magatokat
Clean sütikrém
Hozzávalók
- 260 g csicseriborsó főtt
- 50 ml rizstej vagy kókusz/mandulatej
- 3 teáskanál eritritol
- 1 csipet vanília őrölt
- 1 teáskanál clean mogyoróvaj
Elkészítés
- Mosd át a csicseriborsót
- Keverd össze a tejjel, nyomogasd szét, amíg krémes állígú nem lesz
- Add hozzá a többi hozzávalót.
- Adj hozzá bármit amit szeretnél. Mi cukormentes étcsokival ettük, de próbáltuk már gyümölcsökkel is és mogyoróvajjal, nagyon finom.
Tápanyagok
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]