Vegán chilis bab

Chilis bab, egy igazi “comfort food”. Azaz könnyen elkészíthető tápláló egytálétel. Amivel ez a recept jobb, mint a klasszikus az, hogy hús nélkül készült, de garantáltan a legvadabb húsevőket mexikói muchachot is kielégíti. Nem viccelek, nekem annyira bejött, hogy azonnal a Top 5 kedvencek közé került, pedig ismerem pár száz egészséges receptet 🙂 A vegán chilis bab hús textúráját quinoa adja. Lehetne szejtán, vagy tofu is, de mi úgy gondoltuk a darált húsra ez a szuper egészséges magféle hasonlít legjobban és ez így is lett. Az étel nem csak 100% növényi eredetű, de szinte alig tartalmaz zsiradékot, ezáltal diétásnak mondható és sokkal könnyebben emészthető, még akkor is ha a kukorica éppen nem a legkedveltebb clean alapanyagunk. A fűszerezés brutálisan el lett találva, érdemes tökéletesen lemásolni 😉

Magas fehérjetartalma miatt fogyaszd teljesértékű húsmentes étkezésként főként ebére, vagy akár a délutáni órákban is.

Vegán chilis bab

Húsmentes, vegaén chillis bab recept quinoával
Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Klasszikus, Mexikói, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 350kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

chillis bab quinoával

Olvass további hasznos tartalmakat: