Vegan protein tál szejtánnal

A húsmentes testépítés örök dilemmája a megfelelő mennyiségű proteinbevitel kérdése. Nem megoldhatatlan ugyan, de sokkal nehezebb helyzetben vagy, ha a vegan életmódra szavaztál, vagy csak alkalmi húsmentes diétát tartasz, ami egyébként emésztőrendszeri okokból mindenki számára jó szívvel ajánlunk heti egyszer, vagy időszakosan. Korábbi írásunkban ajánlottunk pár vegan húspótlót, ezek közül a szejtán az ami a legmagasabb arányban tartalmaz fehérjét. Elkészítése viszonylag egyszerű és ha jól csinálod a húsra megszólalásig hasonlító, süthető, főzhető, akár darálható alapanyagot kapsz. Mai receptünkben tehát bemutatjuk a szejtán készítés szerintünk legjobb módját. ezzel az alaprecepttel készítve használhatod sültként, pörköltként, de akár szendvicsbe is. Vagy persze a teljes receptet elkészítve ebben az enyhén keleties ízvilágú vegan tálban. Gluténérzékenyek kivételével mindenkinek ajánljuk ebédre, edzés utáni ételnek, de rizs nélkül akár vacsorára is.

Vegan protein tál szejtánnal

Előkészület: 1 hour 20 minutes
Elkészítés: 1 hour 20 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Egzotikus, Indiai, Nemzetközi, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 356kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

egytál étel recept szejtánnal

Olvass további hasznos tartalmakat: