Ha olyan ebédre vágysz, ami egyszerű de nagyszerű és mondhatni pikk-pakk elkészül, akkor ezt a receptet Neked találtuk ki!
A makrotápanyag-egyensúly kényelmes megoldása, hiszen a fehérjeként szolgáló csirkecombot a vitaminokban és rostokban gazdag zöldségekkel kombinálhatod, biztosítva ezzel a megfelelő szénhidrátforrást.
A jó zsírokról sem feledkezünk meg, hiszen a sütés folyamán felhasználunk egy keveset.
Ha kedvet kaptál hozzá, íme a recept:
Tepsis csirkecomb párolt zöldséggel
Ha egyszerű, de nagyszerű ebédre vágysz, ami pikk-pakk elkészül, ezt a receptet neked hoztuk. A makrotápanyag-egyensúly kényelmes megoldása, hiszen a fehérjeként szolgáló csirkecombot, a vitaminokban és rostokban gazdag zöldségekkel kombinálhatod, biztosítva ezzel a megfelelő szénhidrátforrást. A zsírokról sem feledkezünk meg, hiszen a sütés folyamán felhasználunk egy keveset. Ha kedvet kaptál hozzá, íme a recept.
Hozzávalók
- 4 db csirkecomb vagy combfilé
- 2 evőkanál kacsazsír
- 1 db citrom leve
- só, és fűszerek ízlés szerint
- zöldségek vegyesen
Elkészítés
- Fűszerezd be a húst, majd kend ki a tepsit kacsazsírral.
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, majd fólia alatt párold a csirkecombot körülbelül 25 percig.
- Ezután vedd le a fóliát és 15 perc alatt süsd aranybarnára.
- A zöldségeket kockázd fel és két mokkáskanál kókuszzsíron pirítsd meg. Pár perc után önts 1,5 dl vizet a serpenyőbe és párold puhára a zöldségeket.
Elkészítetted?Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu!
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]