Az emésztőrendszeri problémák ellen

A napjainkban népbetegségnek számító emésztési problémák egyre inkább a piac és az érdeklődés fókuszába kerülnek. Korábbi cikkünkben már volt szó arról, hogyan óvd meg emésztőrendszered egészségét. Azonban a megelőzés nevéből fakadóan is, csak addig opció amíg komolyabb gondok nem merülnek fel. Ha azonban a mikrobiom már sérült a hatékony megoldást csak a célnak megfelelő, természetes kiegészítőkkel érhető el. (A mikrobiom az emberi testben élő kommenzalista, szimbionta és patogén mikroorganizmusok alkotta ökológiairendszer. )  Ismereteink bővülésével mind szélesebb palettáról válogathatunk az étrendkiegészítők kínálatából, melyben egyre könnyebb elveszni. A tudatos fogyasztó nemcsak megoldást, de lehetőleg természetes megoldást keres az emésztő gondokra. Talán nem meglepő, hogy ebben éppen egy egyedülálló magyar fejlesztés siet a segítségére…de ne szaladjunk ennyire előre.

Nem véletlenül használja a magyar nyelv a gyomorba vágó probléma és az emésztő gond kifejezéseket. Ma már köztudott, hogy  az egészség (ahogy a betegség is) a bélrendszerben kezdődik. Számos jól ismert tünet, mint például a krónikus fáradtság vagy a nem kellően pihentető alvás, visszavezethető a rossz emésztésre. Mivel a a bevitt tápanyagok már nem tartalmazzák azokat az emésztést segítő anyagokat, amiket az ipari élelmiszer- és vízkezelés megjelenése előtt, a különböző rendellenességek mindenkit érintenek, még az egészséges életmód legelkötelezettebb híveit is. A mikrobiom (bélflóra) elszegényedése civilizációs hiánybetegséggé vált, a helyzeten pedig csak ront a rohanó életmódnak köszönhető rendszertelen és helytelen táplálkozás és a bélflórát károsító tartósító- és növényvédőszerek használata.

Fő a természetes megoldás!

Teljesen természetes, hogy ilyen körülmények között az ember természetes megoldást keres ahelyett, hogy újabb vegyi anyagokkal próbálná visszaállítani a szervezet egyensúlyát. Az étrend-kiegészítőpiacot azonban döntően a szintetikus vitaminok és a különféle koncentrátumok uralják. Szintetikus termékek ugyan gyakran nyújtanak gyors (és pillanatnyi) megoldást, de mellékhatásaik és a könnyedén kialakuló tolerancia végül gyakran okoz az eredetinél nagyobb gondokat. A kereskedelmi forgalomban elérhető probiotikumok pedig nem tartalmazzák a teljes élőflórát, csak egyes elemeit, amelyek mesterségesen szaporíthatók és eltarthatók, ezáltal eladhatók. A legújabb, innovatív megoldást éppen egy magyar szakértőkből álló csapat érte el. A Herbaferm cseppek megalkotói nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy az élőt élővel gyógyítsák. Az elsődleges szempont nem a tünetek enyhítése volt, hanem az emésztőrendszer helyreállítása, azaz egy nem csak természetes, de élő étrend-kiegészítő megalkotása, melynek hatására a szervezet “újraépíti – regenerálja” önmagát és megteremti a belső harmóniát. A Herbaferm nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: valójában csak azokat a természetes élő anyagokat pótolja vissza, amelyek az emberiség történetének hajnalától az ipari élelmiszer-előállításig a táplálékkal jutottak be a szervezetbe.

Ajánlott cikkek:

Megújulás kívül-belül

Ez az egyedi recept alapján, egyedi eljárással készült koncentrátum  kíméletesen támogatja az egészséges emésztés helyreállítását és a szervezet regenerálódását. A benne lévő fermentációval előállított gyógynövény hatóanyagok és a fermentációt végző mikroorganizmusok segítségével a bélflóra újraépülhet. Nemcsak az emésztési tünetek (puffadás, görcs, székrekedés) enyhülhetnek, de az egész szervezet felszabadul, a vitalitás fokozódik.

A Herbaferm csepp, amely nem tartalmaz kémiai hatóanyagokat, tartósítószert, cukrot vagy alkoholt, kiegyensúlyozottan, fokozatosan fejti ki hatását – azaz támogatja az emésztést. A jó hír, hogy használatának előnyeit már akár egy héten belül megtapasztalhatjuk: könnyebbé válik az emésztés, enyhülnek a panaszok, megszűnik a farkasétvágy. Másfél hónap után használója sokkal energikusabbnak, összeszedettebbnek érzi magát, jobban viseli a stresszt, jobban alszik és jobban teljesít. Három hónap, de legfeljebb fél év elteltével pedig olyan bónuszokban részesül, mint az ideális testsúly kialakulása vagy az ellenállóképesség javulása. A csepp megálmodói – maguk is aktív Herbaferm-használók – azt mondják: már sokaknak segített, ki kell próbálni. A hatás, akárcsak az adagolás, mindenkinél egyedi, de egy biztos: nem marad el. Mindezt mi is alátámaszthatjuk. Tapasztalatainkról a Facebook oldalunkon számoltunk be, ami itt olvasható.

Érdekel a tiszta táplálkozás és a fitt életmód?

Akkor regisztrálj éves tagságot nálunk! >>> Clean Eating Életmódprogram

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: