Mediterrán frissesség tél közepén!
Télben nem egyszerű feldobni az étrendünket szezonális alapanyagokkal, de ne felejtsük el, hogy a citrusok a sütés mellett a húsokhoz is nagyszerűen illenek. A csirke az egyik legjobb választás, ha gyors és egészséges ételre vágyunk. Ez a recept garantáltan ilyen, ráadásul összeállítása szinte fél óra és csak egy kis növényi tejszín, citrom, olajbogyó és fokhagyma kell hozzá.
A citrom savassága fellazítja a húsok rostjait, amitől szaftos és puha lesz, ráadásul frissé és könnyűvé is teszi. Az olajbogyóban lévő egyszerű zsírsavak, jótékony koleszterin és magas antioxidáns tartalom lassítja az öregedést, gyógyítja a reumát, a cukorbetegséget, és javítja az ellenálló képességet is. A tejszín, legyen az növényi vagy állati, pedig minden ételt egy új szintre emel.
Bulgurral, kuszkusszal vagy teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!
Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptünket is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!
Jó étvágyat kívánunk! 🙂
További könnyed, ízletes recept javaslataink: