A rántott ételeket minden magyar ember szereti. Én legalábbis nem találkoztam még olyannal akit az enyhén roppanós panír alatt puhára párolódott húsok, vagy zöldségek taszítanak, csak olyannal aki diétás megfontolásból nem eszi. A Clean Eating az ízek élvezetéről szól, ezért ha tehetjük mindenre találunk diétás megoldást. Receptgyűjteményünkben már adtunk pár opciót diétás rántott húsra, (pl itt a kölesbundás rántott csirkemell), most egy klasszikusabb változatot készítünk el konkrétan nulla zsiradék felhasználásával ( Ne feledd a rossz zsírok sokkal károsabbak, mint a szénhidrát! ) Viszont köretként hoztunk egy eddig méltatlanul mellőzött újdonságot nektek. pirított kockaburgonya helyett ugyanis a nagyon fincsi és nagyon egészséges csicsókát választottuk. A csicsókát nyugodtan eheted, mert a benne lévő szánhidrát jelentős része inulin, ami egyáltalán nem hizlal, viszont az emésztőrendszered legjobb barátja.
Készítsd az ízlelőbimbókat egy brutálisan finom igazi vasárnapi jóllakós ebédért, azt pedig -hozzánk hasonlóan- észre sem vedd, hogy a kést a gáztűzhely mellett felejtettük 😀

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!