Túró-csirkemell fasírt bulgurral

Klasszikus fasírt és rizi-bizi clean köntösben!

Ismét egy újabb klasszikus fogás clean eating verzióban, éljen a konyhai kreativitás! Ha épp valami izgalmas fogáson töröd a fejed, szerintünk ennek az egészséges fasírt recept elkészítésével üsd el az időt. Mivel a klasszikus fasírt alapanyagokat egészségesebb verzióra cseréljük így nemcsak zsírszegény, de fehérjedús ételt kreálhatunk. Másik ilyen klasszikus köret a rizi-bizi, amit simánk tudunk egészséges verzióban elkészíteni.

A bulgur egy rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagabb alapanyag, mint a sima fehér rizs a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a rizsé 70-90 körül van.Ezenkívül B- és E-vitamin, valamint vastartalma is figyelemre méltó.

Lássuk a receptet:

Fitt fasírt

Túró-csirkemell fasírt bulgur bizivel recept

Ismét egy újabb klasszikus fogás clean eating verzióban, éljen a konyhai kreativitás!
Előkészület: 40 minutes
Főzés: 40 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Klasszikus
Kulcsszó: bulgur, csirkemell, cukorborsó, fasírt, fehérjedús, túró
Tálalás: 4
Kalória: 457.1kcal
Cost: 2000 Ft

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

 

Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptet is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!

Jó étvágyat és sikeres életmódváltást kívánunk!

További könnyed, ízletes recept javaslataink:

Rukkolapesztós csirke édesburgonya pürével

Az édesburgonya egy kifejettem diétásnak számító, rostokbanés számos tápanyagban gazdag szuper gyökérzöldség. A rukkola pedigemésztést segítő hatású, ebből készítjük a pesztót a csirkéhez. Elkészítéseegyszerű, viszonylag olcsó, így a mindennapok kedvence is lehet.
Nézd meg ezt a receptet!
Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: