Clean rántotthús

Rendszeres olvasóink már tudják, hogy a clean eating nem a lemondásokról szól. Sokkal inkább azokról a praktikákról (is), amelyekkel ízlésünknek megfelelő ételeket egészséges változatban hozzunk létre. Ennek fényében most az egyik legtipikusabb vasárnapi családi étket dolgoztuk újra. Hiszen ki az a magyar ember, aki ne szeretné a rántott húst, krumplival? Sajnos az étolajtól csöpögő vastagbundás karajszelet azonban nem tartozik a legkönnyebb fogások közé, a körettel pedig csak rontani szoktunk mindezen. Clean rántotthúsunk ezzel szemben könnyen emészthető, jóval kevesebb zsírt tartalmaz, szénhidrátokat pedig a lehető legjobb forrásokból adja. Köretként édesburgonya chipset kínálunk, de ha másra vágysz, akkor diétás krumpli.., azaz karfiolpürépürével, vagy karfiolrizzsel is fogyaszthatod.

diétás rántott hús

Clean rántotthús

Ez a klasszikus étel is lehet egészséges, ha figyelsz az összetevőkre! Próbáld ki a clean rántotthúst!
Előkészület: 30 minutes
Elkészítés: 30 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Klasszikus, Magyaros, Nemzetközi
Tálalás: 2 adag
Kalória: 574kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

fitnesz rántott hús édesburgonya chipsszel. Diétás recept.

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom