0
  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés

Mivel édesítsünk? – édes ízélmény, egészségesen

Cukrokat nem alkalmazunk a Clean Eating recepteknél, viszont cukorhelyettesítőket, édesítőszereket viszont igen. Milyen lehetőségeink vannak?

Tovább olvasom »
Miért egészséges a csicseriborsó? Diétás receptekkel.

A csicseriborsó hatása + fogyasztási tippek

A csicseriborsó Indiában, Marokkóban, Dél-Amerikában és Afrika számos országában közkedvelt hüvelyes, mely hazánkban inkább a reformtáplálkozás népszerű alapanyaga. Az egyik

Tovább olvasom »
Fodmap diéta

FODMAP diéta – az emésztési gondok ellen

Puffadás, hasi görcsök, hasmenés – Kellemetlen panaszok, melyek ritkán mindannyiunkkal előfordulnak, főleg amikor a szokásosnál többet, vagy nehezebbet ettünk. Sokaknál

Tovább olvasom »

Élelmiszerek rost tartalma – táblázat

Élelmi (diétás) rostnak nevezzük a táplálékunkban lévő, nem emészthető anyagokat, amelyek az emésztő enzimek hatásával szemben ellenállóak, vagyis az emésztő enzimek

Tovább olvasom »
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat