Lisztmentes pizza karfiolból és útifűmaghéjból

Helyettesítsd a lisztet, vagy a rizset karfiollal! Jó-jó, de hogyan – teszik fel sokan a kérdést. Íme egy recept, ahol mindannyiónk kedvencét, a pizzát készítjük el gluténmentesen. A liszt helyére karfiol kerül, és útifűmaghéjjal “kelesztjük”. A végeredmény roppant izgalmas, szerintünk mindenképpen megéri kipróbálnod! Még az is lehet, hogy bekerül a kedvencek közé, és később újra és újra előkerül a karfiolból és útifűmaghéjból készült lisztmentes Clean Eating pizza!

 

Lisztmentes pizza karfiolból és útifűmaghéjból

Ez egy igazán egészséges változata mindannyiónk kedvencének, a pizzának!
Előkészület: 45 minutes
Főzés: 45 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Olasz
Kulcsszó: egészséges, pizza
Tálalás: 4
Kalória: 100.4kcal
Cost: 1500

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!

https://cleaneating.hu/tudastar/a-titkos-csodafegyver-az-utifumaghej

További egészséges receptötletek:

Rakott karfiol recept

Egyszerű, mennyei és egészséges
Nézd meg ezt a receptet!
Rakott karfiol
Tetszett? Oszd meg :)