Ha unod a reggeli zabkását, próbáld ki a kuszkusz kását!
Őszi, hidegebb reggeleken nincs is jobb napindító mint egy tál forró, édesen kényeztető kása. Viszont, ha szeretnéd megtörni a hétköznap monotonitását próbáld ki a kuszkusz kását. Szuper alternatíva az örök klasszikus zabkása helyett.
A kuszkusz igazi jolly joker alapanyag; elkészítése pofonegyszerű, ízesítése, felhasználási köre pedig rendkívül széles. Másik előnye, hogy nem igényel főzést, csupán arra van szükség, hogy az adott étel ízvilágának megfelelően forró folyadékkal fel kell önteni, lefedni, s néhány percet türelmesen várni. Ez idő alatt pont meg lehet ejteni a reggeli készülődést. Miután megszívta magát, csak át kell keverni, fűszerezni és már vihetjük is magunkkal, ha nincs időnk otthon megenni a reggelink.
Mostani receptünkben egy őszi hangulatú verziót mutatunk be.

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!
Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptet is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!
Jó étvágyat és sikeres életmódváltást kívánunk!
Pumpkin spice zabkása
Szedres kásakrém
Tonhalkrémes édesburgonya toast
Szeretnél változtatni életmódodon?Segítünk! Csatlakozz a Clean Eating életmódprogramohoz!
|