Rántott finomságok, pirult csicsókával

A rántott ételeket minden magyar ember szereti. Én legalábbis nem találkoztam még olyannal akit az enyhén roppanós panír alatt puhára párolódott húsok, vagy zöldségek taszítanak, csak olyannal aki diétás megfontolásból nem eszi. A Clean Eating az ízek élvezetéről szól, ezért ha tehetjük mindenre találunk diétás megoldást.  Receptgyűjteményünkben már adtunk pár opciót diétás rántott húsra, (pl itt a kölesbundás rántott csirkemell), most egy klasszikusabb változatot készítünk el konkrétan nulla zsiradék felhasználásával ( Ne feledd a rossz zsírok sokkal károsabbak, mint a szénhidrát! ) Viszont köretként hoztunk egy eddig méltatlanul mellőzött újdonságot nektek. pirított kockaburgonya helyett ugyanis a nagyon fincsi és nagyon egészséges csicsókát választottuk. A csicsókát nyugodtan eheted, mert a benne lévő szánhidrát jelentős része inulin, ami egyáltalán nem hizlal, viszont az emésztőrendszered legjobb barátja.

Készítsd az ízlelőbimbókat egy brutálisan finom igazi vasárnapi jóllakós ebédért, azt pedig -hozzánk hasonlóan- észre sem vedd, hogy a kést a gáztűzhely mellett felejtettük 😀

recept

Rántott finomságok, pirult csicsókával

Előkészület: 1 hour
Elkészítés: 1 hour
Típus: Főétel
Konyha: Klasszikus, Magyaros
Tálalás: 2 adag
Kalória: 660kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

rántott csirkemell, cukki9ni, csicsóka,

diétás csicsókás receptünk

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom