Citrusos joghurtban pácolt csirkemell

citromos jughurtban pácolt csirkemell recept
joghurtban pácolt csirkemell
Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.67
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Citrusos joghurtban pácolt csirkemell
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 716 Zsírból származó energia: 77
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 8.5g 13%
Szénhidrát: 87g 29%
Fehérje: 33g 66%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
30perc
Költség kb 1000 Ft/adag körettel
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
30perc
Költség kb 1000 Ft/adag körettel
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
joghurtban pácolt csirkemell
Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.67
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Citrusos joghurtban pácolt csirkemell
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 716 Zsírból származó energia: 77
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 8.5g 13%
Szénhidrát: 87g 29%
Fehérje: 33g 66%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. Előkészületek: a csirkemellet vágd fel 4 szeletre. A citrom levét facsard ki. A metélőhagymát és a petrezselymet aprítsd fel.
  2. Egy nagy tálban a joghurtot keverd el a citrom levével, sóval, a metélőhagyma felével és a petrezselyemmel. Tedd a csirkemell szeleteket egy zacskóba a mártás felével. Jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe állni legalább 1 órára, hogy a citrom savai átjárják a húst. Tálaláskor a szafttal locsold meg és apróra vágott snidlinggel szórd meg. Szelet citrommal díszítheted is Ha igazán szaftosra szeretnéd készíteni, akkor, a mártás 1/3át tedd félre és csak tálaláskor öntsd rá.
  3. A pácolás után egy sütőzacskóban süsd készre kb. 20 perc alatt 200 fokon. Közben főzd ki a tésztát. Ez nálunk Rédei márkájú algás zöldtészta volt. Ez egy tönkölylisztből készült, algaporral megerősített tészta. Nagyon finom és exkluzív kinézetet ad az ételnek.
  4. Tálaláskor a joghurtos öntet másik felével locsold meg és szórd meg bőven metélőhagymával.
Megjegyzés

A fotót köszönjük a kitchenbox csapatának! Kitchenbox.hu