Költözzön a konyhánkba a tavasz!
Ismét beköszöntött a tavasz, megújul a természet, rügyeznek a fák és virágba borul a természet. Szervezetünk a tél végére már teljesen kifárad, akármilyen is igyekszünk tudatosan és egészségesen étkezni vitamin készleteink kimerülnek, ezáltal pedig mi magunk is fáradékonyabbá, türelmetlenebbé válunk. Ilyenkor hirtelen elkezdjük kívánni a zsenge zöldségeket és a friss ízeket. Engedelmeskedjünk testünk óhajának és fogyasszunk hát minél többet belőlük. Ezzel a szuper zöld shakshuka recepttel tökéletesen kiélhetjük a zöldségek utáni vágyainkat és nem utolsó sorban konyhánkban is igazi tavaszi hangulatot teremthetünk.
A shakshuka egy paradicsomos, paprikás, fűszeres közel keleti fogás ami buggyantott tojással készül. Kicsit hasonlít a magyar lecsóhoz, de annál sokkal fűszeresebb. Nagy előnye, hogy egyaránt bevethető reggelire, ebédre és vacsorára is hiszen pillanatok alatt összedobható, szénhidrátszegény laktató fogás. A shakshukának számos verziója létezik gyakran kerül hozzá valamilyen zöld leveles növény vagy csicseriborsó,brokkoli. Vannak spenótos, zöldborsós verziók is, mi most egy full extrás zöld verzióját mutatjuk be.

Tavaszi shakshuka recept
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptet is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!
Jó étvágyat és sikeres életmódváltást kívánunk!
További könnyed, ízletes recept javaslataink: