Tökfőzelék kenyér nélküli fasírttal
Ha nyár, akkor tökfőzelék! Jó sok kaporral, melegen, de akár hidegen fogyasztva is.
Ha nyár, akkor tökfőzelék! Jó sok kaporral, melegen, de akár hidegen fogyasztva is.
Bár a szilva rendkívül sokoldalúan felhasználható gyümölcs, mégsem kísérletezünk vele eleget a konyhában. Az íze és az egészségünkre gyakorolt hatása miatt azonban érdemes közelebbről is megismerni!
Ha szereted a májpástétomot, íme egy pofonegyszerű recept, amit akár fél óra alatt el tudsz készíteni otthon.
A kukorica nem csak sárga színben pompázik: létezik fehér, piros, lila és fekete kukorica is, amelyek mind különleges ízvilággal rendelkeznek. A színes kukorica különösen gazdag antioxidánsokban. Ismerd meg az értékes gabonanövényt!
A körte szép, finom és tápláló gyümölcs. Amellett, hogy számos módon felhasználható, a körte egészségre gyakorolt hatása is kiemelkedő. Nem véletlen, hogy jelenleg mintegy 4000 fajtájáról tudunk. Miért érdemes fogyasztanod az idény alatt? Tudd meg cikkünkből!
A bazsalikomot méltán övezi óriási figyelem: valódi csodanövény, ami nem csak a konyhában szerepel kitűnően, de a házi patikában is helye van.
A karfiol, a vadkáposzta egyik leszármazottja nem csak egészségügyi előnyei miatt jelentős. Számtalan módon variálható, és azok is előszeretettel fogyasztják, akik szeretnének lefaragni a testsúlyukból.
A kelkáposzta egy igazán sokoldalú zöldség, mely egész évben kapható, és ezerféle verzióban elkészíthető. Egy igazi superfood, érdemes hát rendszeresen fogyasztani.
Név ide vagy oda, megéri minél többet fogyasztani ebből a vitaminbombából a szezon alatt. Hogy miért? Tudd meg cikkünkből!