0
  • ELKÖLTÖZTÜNK!
  • Blog
  • Bejelentkezés
  • Saját kezdőlapom
  • Kijelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • ELKÖLTÖZTÜNK!
  • Blog
  • Bejelentkezés
  • Saját kezdőlapom
  • Kijelentkezés

Zöldségekkel dúsított fasírt 

Már nem csak a főzelékeket lehet színesíteni, lisztmentesen készíteni izgalmas fűszerezéssel, hanem a fasírtokat is variálhatjuk, dúsíthatjuk kedvünkre. Most épp egy ilyen receptet hoztunk neked. 

Tovább olvasom »

Vöröslencse főzelék

A többi hüvelyeshez hasonlóan a vöröslencse is igen gazdag fehérjében. Nem csak akkor érdemes rendszeresen beiktatni az étrendbe, ha húsmentesen étkezel. Miért?

Tovább olvasom »

Tökfőzelék kenyér nélküli fasírttal

Ha nyár, akkor tökfőzelék! Jó sok kaporral, melegen, de akár hidegen fogyasztva is.

Tovább olvasom »
Kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel

A nyár egyik kedvenc alapanyaga: főzőtök

A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.

Tovább olvasom »
Borsó élettani hatásai

Te tudod, hányféle étel készíthető a zöldborsóból?

A zöldborsó kiváló fehérjeforrás, tele van antioxidánsokkal, ráadásul az emésztést is segíti gazdag rosttartalmával.

Tovább olvasom »
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat