0
  • Programjaink
    • 30 napos Cukor Stop! program
    • Egészségprogram
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Programjaink
    • 30 napos Cukor Stop! program
    • Egészségprogram
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
a jó és a rossz koleszterin: LDL, HDL

A koleszterin jó és rossz oldala

A koleszterin a szervezet számára szükséges lipoprotein vegyület. Általában rosszat hallunk róla, pedig alapvetően szükséges szervezetünk számára. A koleszterin építi

Tovább olvasom »

Amit tudnod kell a zsírokról

Telített zsírsavak Azok a zsírok, amelyekben nagy a telítettség aránya, szobahőmérsékleten kemények, és főleg állati zsírokból származnak (vaj, zsír, sajt, felvágottak), de ide

Tovább olvasom »

Kókuszzsír – a legegészségesebb zsíradék

Tudtad, hogy létezik egy tökéletesen egészséges  zsír, amit főzésre, sütésre, vagy akár bőrhidratálásra is használhatsz, jól illeszkedik bármelyik diétába és

Tovább olvasom »
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat