Töltött paprika teljesen másként, ahogy elképzelted. Ha szereted a tojást és a tonhalat, akkor ez az étel neked való,még akkor is , ha a paprikáért nem vagy oda. Hidd el a puhára sült kaliforniai paprika olvad a szájban ízletes kéregként körbevéve a a fűszeres ragut. Na és ahogy a tojássárgája rácsordul, hmmm… Ebben az ételben az a jó, hogy bármilyen étkezésre nagyon el tudom képzelni. A különbség az, hogy amíg reggelire egy tönköly pirítóst tunkolnék bele, ebédre rizzsel, vagy ropogósra sült édesburgonya és zeller hasábbal tudnám elképzelni, vacsorára pedig, ahogy a fotón is látod magában egy kis rukkolával. Egy alternatív töltött paprika receptünk amúgy van van az oldalon ( itt ), de ez teljesen más. Engem annyira rabul ejtett, hogy a héten másodjára készítem, pedig még csak csütörtök van 🙂 Miért? Mert egyszerű elkészíteni mégis szuperkreatív étel látszatát kelti, mert egy igazi diétás testépítő étel (egy paprikában csak 12.5g szénhidrát és 22g fehérje van!) de főleg azért mert az ízével egyszerűen nem tudok betelni. Íme precíz elkészítés útmutatóm:
Tipp: Szerezz a recepteket is tartalmazó Életmódprogram tagságot itt: Clean Eating Életmódprogram

Sült töltött paprika
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
Több száz szuper Clean Eating recept? Igényes, szép és tartalmas Clean Eating e-bookok? Nézd meg, mit tud Életmódprogramunk, kattints ide érte!