Csicseriborsós-édesburgonyás ragu

Kamu indiai otthon

Az indiai konyha igazán izgalmas, illatos és tele van fűszerekkel. Egy két okossággal egyszerűen egészséges verziót varázsolhatunk belőle. Ráadásul gyorsan elkészül, ami ezekben a hűvös napokban igazán testet-lelket melengető fogás. A csicseriborsónak és az édesburgonyának köszönhetően pedig fehérje dús és rostokban gazdag, és mindehhez még pofonegyszerű is az elkészítése. önmagában vagy rizzsel, quinoával tálalva is tökéletes, alapból vegán, de vegetáriánusok tojással, húsevők csirkemellel kiegészítve is készítheti

Mi most egy csirkemellel gazdagított verziót mutatunk meg:

indai_14

Csicseriborsós-édesburgonyás ragu

Mutatunk egy indiai ihletésű csicseriborsós-édesburgonyás verziót, ami ideális vacsora lehet az unalmas hétköznapokra.
Előkészület: 10 minutes
Főzés: 30 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Indiai
Kulcsszó: csicseriborsó, édesburgonya, indiai
Tálalás: 4
Kalória: 258.1kcal
Cost: 2000 Ft

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptet is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!

Jó étvágyat és sikeres életmódváltást kívánunk!

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

A nagy rostmustra

Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!

Elolvasom