Arab konyha remeke
Unod már a megszokott ízvilágot? Dobd fel az étrendedet egy római köményes-citrusos étellel! Ezúttal egy könnyen elkészíthető csicseriborsós receptet hoztunk az arab konyhából.
A csicseriborsó az egyik legjobb növényi fehérjeforrás. A tápértéke kiváló, felhasználása pedig igen sokoldalú. Gazdag B1-, B6-vitaminban, folsavba valamint E-vitamin és A-vitaminként hasznosuló karotin is található benne. Ásványi anyag tartalma is kedvező, jó kalciumforrás, de sok magnéziumot, vasat és cinket is tartalmaz. Csökkenti a vércukorszintet, gyulladáscsökkentő és csonterősítő hatása van, valamint elősegíti a méregtelenítést. Fogyókúrákhoz is alkalmazható, mivel a kalórítartalmához képest hosszan tartó telítettség érzetet kelt.

Csirke padlizsánnal és csicseriborsóval
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
Reméljük megjött a kedved, hogy kipróbáld ezt a receptet is. Ha igen, készítsd el és írd meg Nekünk kommentben, hogy sikerült!
Jó étvágyat és sikeres életmódváltást kívánunk!
További könnyed, ízletes recept javaslataink: