
Szezonális étkezés: buktatók és tippek
Mi a szezonális étkezés, és miért fontos eszerint táplálkozni? Mi az, amire szezonálisan a legnagyobb szüksége van a szervezetünknek?
Mi a szezonális étkezés, és miért fontos eszerint táplálkozni? Mi az, amire szezonálisan a legnagyobb szüksége van a szervezetünknek?
Mit kell tudni a FODMAP és a bélflóra kapcsolatáról? Milyen hatása van a FODMAP táplálkozásnak a bélflórára: mit és hogyan befolyásolja?
Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!
Laktató, olcsó és a vasárnapi ebéd nélkülözhetetlen alapanyaga: a burgonya fontos vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Az elmúlt évek során azonban egyre gyakrabban találkozhatunk az útifűmag és az útifűmaghéj különböző változataival gyógyszertárakban, bioboltokban, újabban pedig hagyományos
Egészségesen eszel, sportolsz, kipróbáltad az összes diétát – mégsem sikerül leadni a felesleges kilókat? Valószínűleg ez az oka.
A béta-glükánok (ritkábban béta glucan) bizonyos növényekben, gombákban és baktériumokban előforduló poliszacharidok, azaz komplex szénhidrátok, melynek több altípusát különítik el.
A csicsóka egy elfeledett növény, mely az utóbbi időkben kezdi reneszánszát élni. A tengerentúlon számos elegáns étterem tűzi étlapjára nemes
Az emésztőrendszer egészsége sokkal több mindenről szól, mint gondolnád! Nem csak a gyomor fájdalmairól, vagy az anyagcsere sebességéről van ugyanis