A Clean Eating szakértői
Dietetikus, életmód- és táplálkozástanácsadó, valamint természetgyógyász is naprakész tudásanyaggal segíti munkánkat. Rájuk mindig számíthatsz, kérdéseid bátran felteheted, konzultálhatsz is velük.
Legfrissebb írásaink
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/07/pexels-monicore-1087902-700x467.jpg)
Bazsalikom, a királyian illatozó szent növény
A bazsalikomot méltán övezi óriási figyelem: valódi csodanövény, ami nem csak a konyhában szerepel kitűnően, de a házi patikában is helye van.
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/07/pexels-karolina-grabowska-4963755-700x467.jpg)
A káposztafélék sztárja: reflektorfényben a karfiol!
A karfiol, a vadkáposzta egyik leszármazottja nem csak egészségügyi előnyei miatt jelentős. Számtalan módon variálható, és azok is előszeretettel fogyasztják, akik szeretnének lefaragni a testsúlyukból.
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/06/kelkaposzta-700x498.jpg)
A zöldség, ami megosztja a nagyközönséget: az ezerarcú kelkáposzta
A kelkáposzta egy igazán sokoldalú zöldség, mely egész évben kapható, és ezerféle verzióban elkészíthető. Egy igazi superfood, érdemes hát rendszeresen fogyasztani.
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/06/rebarbara-700x619.jpg)
Roppanós, savanykás és jóban van az eperrel – ez a rebarbara!
A rebarbara gyógyhatásainak köszönhetően szerzett hírnevet, bár először inkább kifejeztetten “gyógyszerként” kezelték. Hosszú utat tett meg, mire a konyhákban is teret hódított.