A Clean Eating szakértői
Dietetikus, életmód- és táplálkozástanácsadó, valamint természetgyógyász is naprakész tudásanyaggal segíti munkánkat. Rájuk mindig számíthatsz, kérdéseid bátran felteheted, konzultálhatsz is velük.
Legfrissebb írásaink
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/04/bok-choy-700x467.jpg)
Ismerd meg a tavasz egyik sztárját: íme a bordáskel!
Ha nem csak tápanyagban, de látványban is villantani szeretnél a konyhában, a pak choi vagy bok choy néven is ismert bordáskel remek választás. A zöld leveles egy távol-keleti káposztaféle, tele minden jóval.
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/04/fejes-salata-700x466.png)
Zöld, frissítő és nem csak szendvicsekben mutat jól – Minden, amit a fejes salátáról tudni érdemes
Bátran mondhatjuk, hogy a fejessaláta a legnagyobb jelentőséggel bíró levélzöldségféle, amit világszerte fogyasztanak. Számos fajtája létezik, itthon a legismertebbek: a közönséges fejessaláta, a jégsaláta, a lollo rosso és a vajfej.
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/04/endivia.jpg)
Endívia, a véletlenül felfedezett saláta
A jelentős mennyiségű ásványi sót és vitamint tartalmazó endíviát egy belga szabadságharcos fedezte fel, teljesen véletlenül. Mit kell tudni erről a salátáról? Olvasd el cikkünket!
![](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2024/04/fejes-sali-recept-700x423.png)
Fejessalis egytálétel recept
A fejes salátát mindenki jól ismeri, azonban kevesen fogyasztják a hamburgeren túl… Pedig egy igazán értékes zöldségről van szó, amely sokféleképpen fehasználható.