Rólunk

 

Clean Eating - egészség fitnesz táplálkozás

Mi a küldetésünk?

Küldetésünk, hogy népszerűsítsük a tiszta táplálkozás koncepciójára alapuló brandet, a Clean Eatinget. Bemutatjuk, hogy van élet a sült krumpli és a pizza nélkül is, és alternatívával szolgálni a szokásos diétázós “csirke+saláta” étrend mellett. Célunk továbbá, hogy az átlagembertől az élvonalbeli fitnesz sportolókig bárki számára tudjunk újat mutatni egy tisztább, egészségesebb és nem utolsósorban fittebb életmód irányába.

Mi a cleaneating.hu tartalmi koncepciója?

Eme médium sokkal inkább webmagazin, mint sem tudományos, vagy szakmai lap. Fontos számunkra a hitelesség, ezért az egyes cikkeket legjobb tudásunk alapján szerkesztjük, azok publikálása előtt gyakran forrásgyűjtést végzünk. Az írásokban igyekszünk a mai általánosan elismert tényeket alapul venni, mindazonáltal legtöbb esetben azok a szerző személyes véleményét tükrözik. Habár sok esetben kutatásokat is megjelölünk, magazin jellegünk miatt azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy nem minden információt támasztunk alá kutatásokkal. Mivel a kutatási források megjelölése túlmutat a webmagazin tartalmi koncepcióján kérjük, hogy amennyiben ilyen kutatási forrásra vagy kíváncsi azt önerőből kell megkeresned.

Hol hallhatsz még rólunk?

Kövess minket az alábbi közösségi felületeinken is, hiszen folyamatosan frissülő egyedi tartalommal jelentkezünk!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/cleaneatinghu

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1454031591516615/

Instagram: http://instagram.com/cleaneatinghu/

Google Plus: https://plus.google.com/+CleaneatingHu/

Pinterest: http://www.pinterest.com/cleaneatinghu/

Figyelem! A fentiek kivételével minden további magyar nyelvű “Clean Eating”, “Eat clean”, “clean diéta” és hasonló elnevezésű felület, vagy vállalkozás jogtalanul működik, ezáltal vélhetően téves információkat terjeszt. Kérjük amennyiben visszaéléssel találkozol értesíts minket!

Kapcsolatba lépnél velünk?

Elérhetőségünk: info[kukac]cleaneating.hu email címen, vagy hivatalos facebook oldalunk “üzenet” menüjében.

Felelősségvállalás

Figyelem! Írásainkat a legjobb tudásunk alapján, többségében szakértői konzultáció után jelenítjük meg. Ennek ellenére nem zárjuk ki a tévedés jogát. Az oldalon található tartalom kizárólag szórakoztatásra szolgál. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmed, hogy minden szervezet más, ezért a különböző táplálkozási szokások egyénenként szélsőségesen ellentétes reakciókat is kiválthatnak. Bármilyen diéta vagy sport elkezdése előtt kérd ki háziorvosod véleményét! A weboldalon és az e-könyvekben leírtak külön orvosi jóváhagyás nélkül nem alkalmazhatóak betegségek esetén, állapotos nőknél, valamint időseknél és fiatalkorúaknál. Ennek hiányában a weboldal tulajdonosa, szerzői, illetve a Clean Eating jogtulajdonosai kizárják felelősségüket. A látogató a weboldal használatával a fentieket elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti.

Szeretnél változtatni életmódodon?

Segítünk! Csatlakozz a Clean Eating életmódprogramohoz!

  • Ez nem egy diéta – nem fog a súlyod liftezni, nincs kötelező, vagy tiltott étel
  • Érzékenységgel élőknek is – FODMAP, glutén, inzulin és laktóz intoleranciára is figyelő receptjeink is vannak
  • Több mint 300 könnyen elkészíthető, finom és egészséges recept
  • 5 db Clean Eating e-könyv 20.000 Ft értékben
  • Most 60.000 Ft helyett csak 990 Ft/hó