Az éléskamra alapkelléke, ami minden étrendben megállja a helyét
A bab már évezredek óta része az emberi kultúrának. Tápértéke kiváló, felhasználási módja pedig rendkívül változatos. Mit érdemes tudni a babról? Olvasd el cikkünket.
A bab már évezredek óta része az emberi kultúrának. Tápértéke kiváló, felhasználási módja pedig rendkívül változatos. Mit érdemes tudni a babról? Olvasd el cikkünket.
Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!
A málna egy igazi csodagyümölcs. Napi 3 maréknyi elfogyasztásával sokat tehetünk a látásromlás visszaszorításáért.
Nem csak a Halloween töklámpás elkészítésére alkalmas, hanem az egyik legszuperebb őszi/téli zöldségünk a sárga vitaminbomba: a sütőtök. A Dél-Amerikából
A szőlő az egyik legrégebben termesztett gyümölcsök egyike. Már időszámításunk előtt hatezer évvel ezelőtt is termesztették és még ma is
Ahogy a 77 jótanács a tiszta táplálkozásért c. ebookban is leírtuk, a fűszernövények többsége egészséges és tévhit az, hogy a
Ha megnézzük a leggyakoribb egészségügyi problémákat, – úgy mint az ízületi betegségek (arthritisz), diabétesz, magas vérnyomás, asztma, IBD,… – azt
A kivi a narancs és a banán mellett a legnépszerűbb egzotikus gyümölcsünk, melyet a magyar társadalom leginkább tél idején fogyaszt.
Habár az európai kultúrába igazán csak az elmúlt évtizedben került, a matcha tea Japánban évszázadok óta a teaszertartások legfontosabb eleme.