Miért hasznosak az étkezési szünetek?
Tudtad, hogy van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy a szervezetedben lévő negatív vagy gyulladásos folyamatokat enyhítsd, csökkentsd, vagy éppen visszafordítsd?
Tudtad, hogy van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy a szervezetedben lévő negatív vagy gyulladásos folyamatokat enyhítsd, csökkentsd, vagy éppen visszafordítsd?
Az inzulinrezisztencia kapcsán készült interjú célja, hogy megismerjük, milyen reakcióba lép szervezetünk, amikor megvonjuk tőle az édes ízt.
A teljes kiőrlésű termékek tényleg kevésbé emelik a vércukorszintet? Több rostot juttatunk a teljeskiőrlésű gabonákkal a szerveztünkbe? Jobban fogyunk tőle?
Az ételintolerancia a szervezet abnormális reakciója bizonyos ételekre, melynek hátterében többféle mechanizmus állhat. Az ételintolerancia nagyon kellemetlen tüneteket okozhat nagymértékben
Hogyan érdemes böjtölni, mire kell odafigyelni? Az előadásból kiderül: miért fontos a cél kijelölése? az időtáv megválasztása? a külső tényezők
Ebben az előadásban a 160 grammos szénhidrát-diéta hazugságáról rántjuk le a leplet! Honnan is jön a 160 gramm diéta elve?
Egészséges akarsz táplálkozni és fittebb alakot szeretnél? Gyere, csatlakozz hozzánk a Clean Eating Életmódprogramhoz!
7 egészségjavító tipp, hogy jobban érezzük magunkat a munkahelyen. Főnököknek kötelező, ha motiválni akarják dolgozóikat.