0
  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Tele van vitaminnal

Az olívabogyó remek természetes gyulladáscsökkentő

Apró, kapható zöld és fekete változatban, tele van vitaminnal, ráadásul a mediterrán konyha egyik kihagyhatatlan alapanyaga: íme az olívabogyó!

Tovább olvasom »
Étkezzünk változatosan!

Ezeket az alacsony kalóriás diétás ételeket ajánljuk

Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!

Tovább olvasom »
A gomba értékes tápanyagokat tartalmaz

Megmutatjuk, mi mindenre jók a gombák!

A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.

Tovább olvasom »
A tonhal óvja a szívet

A tonhal csodát tesz, de érdemes mértékkel fogyasztani

A tonhal létfontosságú zsírokat tartalmaz, így képes csökkenteni a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Tovább olvasom »
Méregtelenít

Ezek a népszerű mézek hazánkban

A méz ősidők óta az étrendünk fontos részét képezi. Méregtelenít, segíti a vérképzést, de immunerősítésre és megfázás ellen is bevethető!

Tovább olvasom »
Az áfonya értékes gyümölcs

A diétás étrend kiegészítője: áfonya

Kevés kalória, magas tápérték: ez bizony az áfonya. Antioxidánsai révén az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Együnk belőle gyakran!

Tovább olvasom »
Vörös húsok

Ezek a legnépszerűbb vörös húsok

A vörös húsok remek fehérjeforrások, ráadásul tele vannak B-vitaminnal, cinkkel és vassal. A marha, a disznó és a bárány a legnépszerűbbek.

Tovább olvasom »
Cukkinivel a vízpótlásért

Cukkinivel a megfelelő hidratációért

A cukkini 95 százaléka vízből áll. Tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, ráadásul rendkívül alacsony a szénhidráttartalma.

Tovább olvasom »
Fontosak a vitaminok

Itt a nagy vitamin-tudástár

A bőrünk, a szemünk és a csontjaink egészségéért más és más szerves vegyületek járulnak hozzá. Íme, ezeket érdemes tudni a vitaminokról!

Tovább olvasom »
Oldal1 Oldal2 Oldal3 Oldal4 Oldal5
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat