• Bejelentkezés
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Clean Eating Magyarország
  • Magazin
    • Táplálkozás
    • Fitness
  • Receptek
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • E-book
    • A könyv
    • A szakácskönyv
    • 77 jótanács a tiszta táplálkozásért
    • Hardcore zsírégetés
    • Funkcionális italok
  • Életmódprogram
Clean Eating Magyarország
  • Magazin
    • Táplálkozás
    • Fitness
  • Receptek
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • E-book
    • A könyv
    • A szakácskönyv
    • 77 jótanács a tiszta táplálkozásért
    • Hardcore zsírégetés
    • Funkcionális italok
  • Életmódprogram

vitamin

A vitaminok olyan molekulák (mikrotápanyagok), amelyek kis mennyiségben nélkülözhetetlenek az élőlények számára. Egy részüket a szervezet állítja elő, míg másokat tápanyag formájában kell bevinni. Az emberi szervezet számára 13 olyan szükséges vitamin van és ezeket két csoportba oszthatjuk: vízben- vagy zsírban oldódó vitaminok.

Sütőtök, az őszi vitaminbomba

A szőlő egészséges?

tahini szezámpaszta

Tahini, egy egészséges krém szezámmagból

Az egészséges kivi gyümölcs fogyasztása

Kivi gyümölcs, a superfood

c vitamin fajtái - a megfelelő vitamin kiválasztása

Így válaszd ki a megfelelő C-vitamint

csicsóka

Erre jó a csicsóka

Mangó, a gyümölcsök királya

Legfontosabb vitaminok télen

Téli vitaminpótlás

D vitamin

A D-vitamin

Húspotló táplálkozás a vegan hiánybetegségek ellen

Vegan húspótlás

Ezért egészséges a ribizli fogyasztása

Ribizli, a nyári vitaminbomba

Útmutató az antioxidánsokhoz

Útmutató az antioxidánsokhoz

Folsav, B9-vitamin szerepe

Folsav (B9) a boldogság vitaminja

A cékla egészségre gyakorolt hatása

A cékla szerepe az egészséges táplálkozásban

egészséges csírák és a csíráztatás lépései

Csíra – az élelmiszer, ami maga az élet

A gránátalma

Táplálkozz a szépségedért!

Egzotikus gyümölcsök: furcsák és finomak

Superfood – szuperételek az egészségért

A nyers méz titkai

A vitaminok és Te!

A csodálatos búzafű

© 2013-2019 Clean Eating® Minden jog fenntartva! CleanEating.hu Az oldalon található tartalom kizárólag szórakoztatásra szolgál. Egészségügyi problémák esetén, illetve bármilyen diéta vagy sport elkezdése előtt kérd ki háziorvosod véleményét!

  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat