Csirke picatta clean krumplipürével

A Picatta egy olasz étel, amit eredetileg szeletelt borjúhúsból készítienek először vajon megpárolnak, majd gyakran bundázva sütik ki és minden esetben lédús mártással tálalják. Hagyományosan köretként krumpli illik hozzá sütve, vagy pürésítve. Egy imádnivaló ételről van szó. Olyannyira, hogy akár hidegen is jó fogyasztani. Az clean változat mentes mindenféle rossz zsírtól és szénhidráttól, de rengeteg protein van benne, így bármilyen diétában nagyszerű társunk lehet.

Csirke picatta gourmet recept

Csirke picatta karfiolpürével

Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Francia, Gourmet, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 330kcal

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!

Szeretnél változtatni életmódodon?

Segítünk! Csatlakozz a Clean Eating életmódprogramohoz!

  • Ez nem egy diéta – nem fog a súlyod liftezni, nincs kötelező, vagy tiltott étel
  • Érzékenységgel élőknek is – FODMAP, glutén, inzulin és laktóz intoleranciára is figyelő receptjeink is vannak
  • Több mint 300 könnyen elkészíthető, finom és egészséges recept
  • 5 db Clean Eating e-könyv 20.000 Ft értékben
  • Most 60.000 Ft helyett csak 990 Ft/hó

1 Comment