A Picatta egy olasz étel, amit eredetileg szeletelt borjúhúsból készítienek először vajon megpárolnak, majd gyakran bundázva sütik ki és minden esetben lédús mártással tálalják. Hagyományosan köretként krumpli illik hozzá sütve, vagy pürésítve. Egy imádnivaló ételről van szó. Olyannyira, hogy akár hidegen is jó fogyasztani. Az clean változat mentes mindenféle rossz zsírtól és szénhidráttól, de rengeteg protein van benne, így bármilyen diétában nagyszerű társunk lehet.

Csirke picatta karfiolpürével
Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Francia, Gourmet, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 330kcal
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!