Csirke picatta clean krumplipürével

A Picatta egy olasz étel, amit eredetileg szeletelt borjúhúsból készítienek először vajon megpárolnak, majd gyakran bundázva sütik ki és minden esetben lédús mártással tálalják. Hagyományosan köretként krumpli illik hozzá sütve, vagy pürésítve. Egy imádnivaló ételről van szó. Olyannyira, hogy akár hidegen is jó fogyasztani. Az clean változat mentes mindenféle rossz zsírtól és szénhidráttól, de rengeteg protein van benne, így bármilyen diétában nagyszerű társunk lehet.

Csirke picatta gourmet recept

Csirke picatta karfiolpürével

Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Francia, Gourmet, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 330kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Miért sóvárgunk az édesség után?

Ha napközben Te is többször tapasztalod, hogy kívánsz valami édeset, tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül. Ugyanakkor egy kis odafigyeléssel véget lehet vetni a sóvárgásnak. Hogyan? Cikkünkből mindent megtudsz a kívánósságról és annak leküzdéséről.

Elolvasom