Tudástár

Clean Eating - étkezz tisztán, eddz mocskosul!

Kulcsszó: Természetesség

Mit jelent valójában a tiszta étkezés, miért jó ez nekünk, és hogyan tudjuk betartani? Ha most kezded az életmódváltást, ez neked szól!

Ezért egyél tojást! – Receptek és kisokos

A tojás gyakori vitatéma, ha diétáról beszélünk. Tényleg ártalmas és magas koleszterinszintet okoz? Ehetsz-e tojást mindennap? Cikkünkből kiderül – és néhány szuper tojásos Clean receptet is kapsz tőlünk!

9 ínycsiklandó Clean recept, ha vendégeket vársz

A Clean összetevőkből könnyen készíthetünk ízletes, laktató és nem utolsósorban egészséges ételeket, amelyeknek nincs rossz értelemben vett "egészséges ízük". Mutatunk is pár szuper vendégváró Clean receptet!

3 ok, hogy még ma elkezdd a Clean Eatinget

Minden diéta holnap vagy hétfőn kezdődik… De miért olyan nehéz elkezdeni (és betartani) egy diétát – és megéri-e egyáltalán diétázni? Miért sokkal könnyebb átállni a Clean Eatingre, mint egy sima diétára?

Ezért egyél paradicsomot! – Receptek és kisokos

Paradicsom – zöldség vagy gyümölcs? Új cikkünkből választ kapsz erre az örök kérdésre, és azt is megtudod, miért érdemes minél több paradicsomot fogyasztanod – na meg persze néhány szuper Clean Eating receptet is mutatunk :)

4 szuper Clean Eating recept, ha energiára van szükséged!

Gyakran ásítozol? Folyton fáradt vagy, akármennyit alszol – evés után pedig ledönt a lábadról a kajakóma? Mutatunk 4 szuper Clean Eating receptet, amelyekkel tutira feltöltődhetsz energiával – akad köztük reggeli, főfogás és vacsora is… Ráadásul egy klasszikus édességet is találsz a cikkben –...

3 ínycsiklandó Clean Eating recept a sportoláshoz

A sport az egészséges életmód elkerülhetetlen része. A mozgás létfontosságú minden ember számára; immunrendszerünk, fittségünk, mentális egészségünk és jó közérzetünk megőrzése érdekében muszáj rendszeresen mozognunk, különben egészségünket veszélyeztetjük. Természetesen nincs megszabva, milyen...