Ha nem viszel be elegendő kollagént, a bőröd szárazzá válik, a körmeid elvékonyodnak, az izmaidat pedig nem tudod formába hozni.
Tudástár
Gluténmentes tudástár – ezeket érdemes tudnod!
A gluténérzékenység, azaz más néven a coeliakia a 21. századi népesség egyik legszélesebb körben elterjedt betegsége. Ezekre figyelj oda!
Mediterrán ételek szíve: a padlizsán
Sütve? Grillezve? Esetleg krémként? A padlizsánból szinte bármi elkészíthető! A nyár egyik kedvenc alapanyaga...
A nyár egyik kedvenc alapanyaga: főzőtök
A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.
Ropogtatnivaló? Desszert? Főétel? A sajt a Te alapanyagod!
Te miért eszel sajtot? Nemcsak finomak, de megannyi jótékony tulajdonsággal rendelkeznek az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat illetően.
Testépítők kedvence: a spárga
Nem véletlenül mondják, hogy a spárga a zöldségek koronázatlan királya. Nem hizlal, remek energiaforrás és tele van értékes nyomelemekkel.
Te tudod, hányféle étel készíthető a zöldborsóból?
A zöldborsó kiváló fehérjeforrás, tele van antioxidánsokkal, ráadásul az emésztést is segíti gazdag rosttartalmával.
8+1 érdekesség a tojásról, a legősibb táplálékunkról
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás, minden bizonnyal. Teljes értékű fehérjét, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Medvehagyma, a tavasz csodája
A medvehagyma a tavasz csodanövénye. Leveléből finom ételek készíthetők, ráadásul segíti az emésztést és szebbé varázsolja a bőrünket!