0
  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés

FODMAP és bélflóra – amit tudnod kell

Mit kell tudni a FODMAP és a bélflóra kapcsolatáról? Milyen hatása van a FODMAP táplálkozásnak a bélflórára: mit és hogyan befolyásolja? 

Tovább olvasom »
Tele van vitaminnal

Az olívabogyó remek természetes gyulladáscsökkentő

Apró, kapható zöld és fekete változatban, tele van vitaminnal, ráadásul a mediterrán konyha egyik kihagyhatatlan alapanyaga: íme az olívabogyó!

Tovább olvasom »
A máknak számos jótékony hatása ismert

Csodás gyógymód, és az íze is különleges: íme a mák

A mák fogyasztásával csökkenthetjük a lázat, enyhíthetjük a székrekedést, de gyulladáscsökkentő hatása is széles körben ismert.

Tovább olvasom »
Kalciumban gazdag ételek

Ezek a TOP kalciumban gazdag ételek

A kalcium a sejtjeink egyik fontos építőeleme, így fontos, hogy a megfelelő táplálkozással bevigyük a szervezetünkbe. Íme az ételek…

Tovább olvasom »
Étkezzünk változatosan!

Ezeket az alacsony kalóriás diétás ételeket ajánljuk

Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!

Tovább olvasom »
A gomba értékes tápanyagokat tartalmaz

Megmutatjuk, mi mindenre jók a gombák!

A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.

Tovább olvasom »
A tonhal óvja a szívet

A tonhal csodát tesz, de érdemes mértékkel fogyasztani

A tonhal létfontosságú zsírokat tartalmaz, így képes csökkenteni a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Tovább olvasom »
Méregtelenít

Ezek a népszerű mézek hazánkban

A méz ősidők óta az étrendünk fontos részét képezi. Méregtelenít, segíti a vérképzést, de immunerősítésre és megfázás ellen is bevethető!

Tovább olvasom »
Mentával az egészségért

Mi mindenre jó a menta?

A limonádék és a különleges koktélok egyik kihagyhatatlan alapanyaga a menta. Kiváló ízesítő, de az egészség megőrzését is támogatja.

Tovább olvasom »
Oldal1 Oldal2 Oldal3 Oldal4 Oldal5
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat