A zöldség, aminek a levelét is bátran fogyaszd – bemutatjuk a karalábét!
Az ásványi anyagban meglepően gazdag zöldséget szinte egész évben megtalálod a piacokon. A kiadós levesek alapkellékének számító karalábé számtalan módon fogyasztható.
Az ásványi anyagban meglepően gazdag zöldséget szinte egész évben megtalálod a piacokon. A kiadós levesek alapkellékének számító karalábé számtalan módon fogyasztható.
Bajuszos, bunkós, sötét, hegyi, érdes, szarvas, illatos, sárga, vöröses – ők bizony mindannyian egy családhoz tartoznak: a hagymák családjához. Ez a fantasztikus növény sokkal többet tud, mint azt a legtöbben gondolnánk.
Justin Sonnenburg and Erica Sonnenburg könyvében feltárja az emberi bélrendszer lenyűgöző működését. A bélrendszerben hemzsegő az élő baktériumok segítenek az ember fizikai és mentális egészségének megteremtésében.
A bab már évezredek óta része az emberi kultúrának. Tápértéke kiváló, felhasználási módja pedig rendkívül változatos. Mit érdemes tudni a babról? Olvasd el cikkünket.
Ha napközben Te is többször tapasztalod, hogy kívánsz valami édeset, tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül. Ugyanakkor egy kis odafigyeléssel véget lehet vetni a sóvárgásnak. Hogyan? Cikkünkből mindent megtudsz a kívánósságról és annak leküzdéséről.
Mi a böjt hatása a szervezetünkre? Milyen típusai vannak? Tények és tévhitek a kivitelezésben.
Tudtad, hogy a cukorbetegség nemcsak megelőzhető, hanem visszafordítható is? Dr. Jason Fung könyve orvosi tévhitekről, valamint az 1-es és 2-es típusú cukorbetegségek valódi okairól szól.
Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!
Mi is az a tiszta étkezés? Milyen civilizációs problémák övezik az étkezést? Milyen a viszonyunk a táplálkozással? M.I.T. eszünk? Hogyan derítsem ki, hogy mi a jó nekem? Miben segít a Clean Eating?