0
  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Gluténmentes táplálkozás

Gluténmentes tudástár – ezeket érdemes tudnod!

A gluténérzékenység, azaz más néven a coeliakia a 21. századi népesség egyik legszélesebb körben elterjedt betegsége. Ezekre figyelj oda!

Tovább olvasom »
Padlizsán, a sokoldalú zöldség

Mediterrán ételek szíve: a padlizsán

Sütve? Grillezve? Esetleg krémként? A padlizsánból szinte bármi elkészíthető! A nyár egyik kedvenc alapanyaga…

Tovább olvasom »
Kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel

A nyár egyik kedvenc alapanyaga: főzőtök

A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.

Tovább olvasom »
Sajt

Ropogtatnivaló? Desszert? Főétel? A sajt a Te alapanyagod!

Te miért eszel sajtot? Nemcsak finomak, de megannyi jótékony tulajdonsággal rendelkeznek az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat illetően.

Tovább olvasom »
Spárga

Testépítők kedvence: a spárga

Nem véletlenül mondják, hogy a spárga a zöldségek koronázatlan királya. Nem hizlal, remek energiaforrás és tele van értékes nyomelemekkel.

Tovább olvasom »
Borsó élettani hatásai

Te tudod, hányféle étel készíthető a zöldborsóból?

A zöldborsó kiváló fehérjeforrás, tele van antioxidánsokkal, ráadásul az emésztést is segíti gazdag rosttartalmával.

Tovább olvasom »
Érdekességek a tojásról

8+1 érdekesség a tojásról, a legősibb táplálékunkról

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás, minden bizonnyal. Teljes értékű fehérjét, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Tovább olvasom »
Medvehagyma saláta

Medvehagyma, a tavasz csodája

A medvehagyma a tavasz csodanövénye. Leveléből finom ételek készíthetők, ráadásul segíti az emésztést és szebbé varázsolja a bőrünket!

Tovább olvasom »
Torma húsvétra

A húsvét különlegessége: vírusölő torma (recepttel)

A húsvétról melyik alapanyag jut az eszedbe? Ugye, hogy a torma! A különleges íze mellett csodákat művel a szervezettel. Így fogyaszd!

Tovább olvasom »
Oldal1 Oldal2 Oldal3 Oldal4 Oldal5
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat