
Gluténmentes tudástár – ezeket érdemes tudnod!
A gluténérzékenység, azaz más néven a coeliakia a 21. századi népesség egyik legszélesebb körben elterjedt betegsége. Ezekre figyelj oda!
A gluténérzékenység, azaz más néven a coeliakia a 21. századi népesség egyik legszélesebb körben elterjedt betegsége. Ezekre figyelj oda!
Sütve? Grillezve? Esetleg krémként? A padlizsánból szinte bármi elkészíthető! A nyár egyik kedvenc alapanyaga…
A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.
Te miért eszel sajtot? Nemcsak finomak, de megannyi jótékony tulajdonsággal rendelkeznek az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat illetően.
Nem véletlenül mondják, hogy a spárga a zöldségek koronázatlan királya. Nem hizlal, remek energiaforrás és tele van értékes nyomelemekkel.
A zöldborsó kiváló fehérjeforrás, tele van antioxidánsokkal, ráadásul az emésztést is segíti gazdag rosttartalmával.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás, minden bizonnyal. Teljes értékű fehérjét, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A medvehagyma a tavasz csodanövénye. Leveléből finom ételek készíthetők, ráadásul segíti az emésztést és szebbé varázsolja a bőrünket!
A húsvétról melyik alapanyag jut az eszedbe? Ugye, hogy a torma! A különleges íze mellett csodákat művel a szervezettel. Így fogyaszd!