
Valóban nincs élet csirkehús nélkül?
A csirkében sok a fehérje, könnyen elkészíthető, változatosan fűszerezhetjük, ráadásul az ára sem különösebben égbekiáltó. Valóban értékes?
A csirkében sok a fehérje, könnyen elkészíthető, változatosan fűszerezhetjük, ráadásul az ára sem különösebben égbekiáltó. Valóban értékes?
Kevés kalória, magas tápérték: ez bizony az áfonya. Antioxidánsai révén az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Együnk belőle gyakran!
A vörös húsok remek fehérjeforrások, ráadásul tele vannak B-vitaminnal, cinkkel és vassal. A marha, a disznó és a bárány a legnépszerűbbek.
A cukkini 95 százaléka vízből áll. Tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, ráadásul rendkívül alacsony a szénhidráttartalma.
A bőrünk, a szemünk és a csontjaink egészségéért más és más szerves vegyületek járulnak hozzá. Íme, ezeket érdemes tudni a vitaminokról!
Az egres védi a szív egészségét, támogatja az agy működését, de még a vércukorszint stabilizációjáért is sokat tehetünk vele.
Vegetáriánus vagy? Esetleg kőkemény edzéseket csinálsz? Vagy csak szimplán egészségesen szeretnél élni? A lazachús jó választás, de…
Laktató, olcsó és a vasárnapi ebéd nélkülözhetetlen alapanyaga: a burgonya fontos vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A málna egy igazi csodagyümölcs. Napi 3 maréknyi elfogyasztásával sokat tehetünk a látásromlás visszaszorításáért.