Superfood – szuperételek az egészségért
A superfood kifejezés nem újdonság. Már az 1915-ös kiadású Oxford Dictionary-ben is megtalálható, mint „egy tápanyagokban dús élelmiszer, amiről úgy
A superfood kifejezés nem újdonság. Már az 1915-ös kiadású Oxford Dictionary-ben is megtalálható, mint „egy tápanyagokban dús élelmiszer, amiről úgy
A méz az emberiség történelme során mindig elsőszámú édesítőnk volt, amit nem csak élelmiszerként, de a népi gyógyászatban is használtak.
A fahéj valóban a “fa héja”, hiszen vadon is termő, de termesztésbe is vont trópusi fák ágainak lefejtett, sötétbarna kérgéből
A vitaminok olyan szerves molekulák, amelyekre kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem
A Ganoderma lucidum az egyik legtöbb területen használható, hihetetlenül sokoldalú gyógygomba. Vértisztító, méregtelenítő, vízhajtó hatású, egyensúlyba hozza a bélműködést, beállítja
Létezik egy fűszernövény, melyet alig ismerünk és még kevésbé használunk, pedig számtalan egészségügyi előnye már rég nem vita tárgya. Az