Tőkehal üdítő joghurtszósszal Tőkehal üdítő joghurtszósszal. A fő összetevő ezúttal a tőkehal, de a legtöbb fehér húsú hallal remekük működik. Tovább olvasom »
Csirkenyárs pirított édesburival Csirkenyárs pirított édesburgonyával. A saslik, vagy nyárs az otthoni grillezések kedvence. Mi most egy könnyedebb verziót készítünk egy egyszerű páccal megbolondított csirkemellből és zöldségekből. Tovább olvasom »
Hűsítő gazpacho A Gazpacho egy spanyol eredetű jéghidegen felszolgált leves, mely a mediterrán nyár elsőszámú hűsítőjeként ismert, már a 12. század óta. Tovább olvasom »
Fűszeres-szaftos csirke spenótágyon Fűszeres szaftos csirke spenótágyon. Kóstold meg ezt az egyszerű, de mégis ezer ízzel gyönyörködtető ételt! Tovább olvasom »