Megmutatjuk, mi mindenre jók a gombák!
A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.
A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.
A csirkében sok a fehérje, könnyen elkészíthető, változatosan fűszerezhetjük, ráadásul az ára sem különösebben égbekiáltó. Valóban értékes?
Magyarországon nagy tradíciónak örvendenek a főzelékek, és a kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel kétségkívül sokak szívét megdobogtatja.
A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.
Te miért eszel sajtot? Nemcsak finomak, de megannyi jótékony tulajdonsággal rendelkeznek az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat illetően.
Egy klasszikus ebédvariáció, modern alapanyagokból. Így jellemezhető a csirkéből, bulgurból, édesburgonyából és zöldésgekből készülő ételt.