Kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel

Magyarországon nagy tradíciónak örvendenek a főzelékek, és a kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel kétségkívül sokak szívét megdobogtatja. Egy igazán laktató, tavaszi különlegességről van szó, amely nem kopik ki a köztudatból, sőt minél több idő telik el, annál nagyobb népszerűségnek örvend. A tök zsírban, szénhidrátban alacsony, így akár diéta alatt is fogyasztható, az elkészítése pedig nem vesz igénybe sok időt. A csirkének köszönhetően nagy mennyiségű fehérjéhez is hozzájuthat a szervezetünk, ami az izomépülés egyik alapvető kritériuma. És hogy miért igazi tavaszi, nyári étel a tökfőzelék? Nos, azért, mert a főzőtöknek rendkívül magas a víztartalma, ennélfogva pedig nagy segítséget nyújt a nagy melegben elveszített folyadék pótlására. Ami pedig az ízét illeti: mennyei!

Kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel

Kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel

A tökfőzelék egy könnyed, nyári és gyorsan elkészíthető főétel, ami épp annyira egészséges, mint laktató
Előkészület: 15 minutes
Főzés: 35 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Magyaros
Kulcsszó: csirke, főzőtök, kapor
Tálalás: 3
Kalória: 259.8kcal
Cost: 2500

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom