Kiadványaink

Nézz szét e-bookjaink között!

Fodmap diéta

Kellemetlen emésztési tünetekre és egyéb emésztőszervi betegségekre

Eme könyvünk megjelenését a FODMAP diétát övező, egyre növekvő érdeklődés indokolta. Elsősorban azoknak szól, akik kellemetlen emésztési tünetekkel küzdenek, azonban az orvosi vizsgálatok nem vezetnek eredményre, és a kiegyensúlyozott táplálkozás önmagában nem oldja meg a problémát. Ugyanakkor a FODMAP diéta lehetséges hatása egyre több és több betegség kapcsán felmerül, így jó szívvel ajánljuk ezt az e-könyvet, ha szeretnél többet megtudni az étrend, az emésztés és az általános egészség kapcsolatáról.

14 napos Hardcore zsírégetés

14 nap nem sok, de arra pont elég, hogy leadj pár kilót!

Ha sürgősen szeretnél picit formásabbá válni, mondjuk egy közelgő nyaralás, vagy más esemény miatt, akkor ez az étrend neked való! Edzőnk, Bányai Adrián által kifejlesztett Clean Eating diétát már többen sikerrel alkalmazták. Ennek most felpörgetett, 14 napos verzióját kaphatod meg. Két hét alatt természetesen senki sem lesz címlapmodell, de az étrend és az edzés betartásával gyorsan megszabadulhatsz pár fölös kilótól. Az e-könyv sallangok nélkül, csak a lényeget tartalmazza: személyre szabható ingáztatott étrendet, hozzá igazított minimalizált edzést, valamint egy speciális, házilag elkészíthető anyagcseregyorsító-zsírégető tea receptet.

Clean Eating – A könyv

Tedd magadévá az egészségtudatos táplálkozás alapjait könnyed formában!

 

Értsd meg a Clean Eating táplálkozás lényegét egy olyan digitális formában kiadott könyv által, melyhez hasonló ebben a témában Magyarországon még nem jelent meg! Könnyen befogadható formában teheted magadévá az egészségtudatos táplálkozás alapjait. Rálátásod lesz az izomtömeg növelő, a szálkásító és a méregtelenítő étrendekre is. Mindezeket 7 napos mintaétrendekkel szemléltetjük. 

Clean Eating Szakácskönyv

Exkluzív receptek: a különleges fogásokkal öröm lesz átállni a tiszta táplálkozásra

Exkluzív Clean receptek csak neked! A különleges fogásokkal öröm lesz átállni a tiszta táplálkozásra. A gorumet fogásokkal legínyencebb vendégeid is elkápráztathatod. A főételeken kívül találsz recepteket házilag elkészíthető diétás mártásokra, kenyerekre és funkcionális smoothiekra is. Felesleges sorok helyett tömören, érthetően megírt elkészítési útmutatókat és gyönyörű ételfotókat találsz.

77 jótanács a tiszta táplálkozásért

Ha kezdő vagy a tudatos táplálkozásban, akkor ez a füzetke életmentő lehet számodra.

 

Mi tudjuk mi az, ami a fejedben jár és meg is válaszoljuk! 2016 októberében több, mint 200 konzultáció után a leggyakrabban feltett kérdésekből állítottuk össze ezt az e-könyvet. A 77 jótanács valójában olyan rövid kérdések és válaszok válaszok gyűjteménye, melyeket Ti a leggyakrabban kérdeztetek. Írásakor törekedtünk a tömör, egyszerűen érthető nyelvezetre és arra, hogy mindez motiválóan hasson. Ha kezdő vagy a tudatos táplálkozásban, akkor ez a füzetke életmentő lehet számodra, mert segít eligazodni az útvesztőben legyen a célod akár az alakformálás, akár az egészséges fejlesztése.

== jótanács a tiszta táplálkozásért,diétás e-book

Funkcionális italok és smoothiek

30 olyan saját receptet tartalmaz, amely kifejezetten funkcionálisan lett megtervezve.

30 különleges ital recept az egészséges és fitt életmódért! Az új ebook 30 olyan saját receptet tartalmaz, amely kifejezetten funkcionálisan lett megtervezve. Ezek a funkcionális italok optimális arányban tartalmaznak olyan tápanyagokat, melyek egészséged, szépséged egy bizonyos területére gyakorolnak pozitív hatást, de persze finomak is. A teljesség igénye enélkül: Bőrtisztító, Csonterősítő, Energizáló, Nyugtató,  Hidratáló, Anti-aging, Emésztést segítő, Narancsbőr elleni, stb… italok.

CleanEating Könyv

RENDELD MEG MOST CLEAN EATING E-KÖNYVEINKET!

Kiadványainkat megrendelést követően azonnal küldjük emailben, Ipadre és Androidra optimalizált .pdf formátumban. 

[xyz-ihs snippet="szovegkozi-banner-aka-tartalmainkat-eloszor"]