Étrendtervező

Kedvenc receptek:

Receptek mentéséhez használd a “Kedvencekhez adom” ikont a recept oldalon, vagy válaszd ki az alábbi boxban.

A Clean Eating Életmódprogramba való bejelentkezést követően itt láthatók a kedvencként hozzáadott receptek.

Nem vagy még Életmódprogramunk tagja? Ide kattintva tudsz regisztrálni!

Az Étrendtervező működése

Amikor először nyitod meg az oldalt, egy összefoglalást láthatsz a meglévő recept-gyűjtéseidről, vagyis kollekcióidról. Ha először jársz itt, akkor a kedvencekhez adott recepteket fogod itt látni.

Kattints az “Edit Collections” gombra, és rögtön át tudod nevezni, újat létrehozni, másolni, vagy törölni a kollekciókat. Ha már egynél több kollekciód van itt, akkor azokat át tudod húzni egyik mappából a másikba, valamint láthatod, hogy az adott kollekcióhoz hány receptet adtál már hozzá.

Ha rákattinasz valamelyik kollekciódra, akkor az megnyílik, és tudod szerkeszteni. Tudsz hozzáadni és törölni receptet, ki tudod listázni az a kollekció tápanyagtáblázatát, ki tudod nyomtatni a kollekciót, vagy a recepteket is. Ha rákattintasz, bármelyik receptet meg is tudod innen nyitni.

Az étrend tervező egy interaktív program, mely segít neked kategorizálni táplálkozásaid. Lehetőséged van előre- és visszamenőleg megadni, mikor-mit fogyasztottál, és kiszámolni a napi tápanyagértékeket. A rendszer beállításaid elmenti, így bármikor vissza nézheted étrended.

 

[xyz-ihs snippet="szovegkozi-banner-aka-tartalmainkat-eloszor"]