Kalkulátorok

Életmódprogram-tagsággal elérhető kalkulátoraink segítenek neked táplálkozással kapcsolatos számok megismerésében. Kalkulátoraikat nemzetközi referenciaértékek és ajánlások alapján állítottuk össze a legjobb tudásunk alapján. Jelenleg 5 kalkulátor érhető el, de a lista folyamatosan bővülni fog. Az egyes kalkulátor eléréséhez kattints a nevére!

Makrók aránya és eloszlása a diétában
Kalkulátorunk kiszámolja, hogy adott napi kalóriafogyasztás mellett mennyi szénhidrátot, fehérjét és protein kell bevinned naponta és táplálkozásonként. Hat különböző diéta típus alapján számolhatsz.

Komplex fittség vizsgálat
Adataid megadásával kalkulátorunk számos testalkattal és fittséggel kapcsolatos információt megjelenít úgy mint a testtömeg-index, átlagos- ás alapanyagcsere, célpulzus, max. pulzus,…

Testzsírszázalék kalkulátor
Tolómérős módszer segítségével mérd le magad az adott testrészeken, valamint add meg adataid. A kalkulátor megmutatja mennyi a testzsírszázalékod, valamint a raktározott testzsírmennyiséged.

Csalóétkezések lemozgása
Bűnöztél és azon gondolkodsz mennyi mozgással tudod jóvátenni? Kalkulátorunk jópofa módja annak, hogy hozzávetőlegesen megtudd, bizonyos élelmiszerek fogyaztása esetén bevitt extra kalóriát melyik sportot mennyi ideig kellene végezned.

Optimális vízfogyasztásod
Testtömeged, a végzett sporttevékenység és az környezet hőmérséklete alapján kiszámított ideális napi vízszükséglet.

Figyelem! A kalkulátorok jelenleg béta változatban elérhetőek, ezért hibák előfordulnak. A kalkulátorok csak megközelítő becslést adnak és nem mutatnak reális értéket amennyiben nagy testtömegű, vagy különösen szálkás testépítő vagy.

Szeretnél változtatni életmódodon?

Segítünk! Csatlakozz a Clean Eating életmódprogramohoz!

  • Ez nem egy diéta – nem fog a súlyod liftezni, nincs kötelező, vagy tiltott étel
  • Érzékenységgel élőknek is – FODMAP, glutén, inzulin és laktóz intoleranciára is figyelő receptjeink is vannak
  • Több mint 300 könnyen elkészíthető, finom és egészséges recept
  • 5 db Clean Eating e-könyv 20.000 Ft értékben
  • Most 60.000 Ft helyett csak 990 Ft/hó