0
  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Program előfizetés
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
A száz legfontosabb egészséges élelmiszer

A 100 legfontosabb élelmiszer

Érdekes gondolatkísérletet folytattunk a minap. Vajon létezik élelmiszereknek egy olyan minimális csoportja melyeket kizárólagosan fogyasztva hosszútávon is fenntartható kifejezetten egészséges

Tovább olvasom »
Íme az egészséges fűszerek

A legegészségesebb fűszerek

Ahogy a 77 jótanács a tiszta táplálkozásért c. ebookban is leírtuk, a fűszernövények többsége egészséges és tévhit az, hogy a

Tovább olvasom »
A zeller hatása és fogyazstása

Zeller, az egészséges és diétás zöldség

Angolzeller, zeller szár, halványító zeller, vagy zeller rúd… Ezek az elnevezések voltaképpen mind ugyanazt a növényt jelentik, mely azonban a

Tovább olvasom »
Gyulladáscsőkkentő táplálkozás

Gyulladáscsökkentő táplálkozás

Ha megnézzük a leggyakoribb egészségügyi problémákat,  – úgy mint az ízületi betegségek (arthritisz), diabétesz, magas vérnyomás, asztma, IBD,… – azt

Tovább olvasom »
Az egészséges kivi gyümölcs fogyasztása

Kivi gyümölcs, a superfood

A kivi a narancs és a banán mellett a legnépszerűbb egzotikus gyümölcsünk, melyet a magyar társadalom leginkább tél idején fogyaszt.

Tovább olvasom »
c vitamin fajtái - a megfelelő vitamin kiválasztása

Így válaszd ki a megfelelő C-vitamint

A C-vitamin készítmények a legnagyobb mértékben értékesített vitamin kiegészítők. A társadalom széles rétege szedi ősztől tavaszig, a legtöbben, mint az

Tovább olvasom »
A sörélesztő pehely felhazsnálása adagolása és egészségügyi hatásai

Amit a sörélesztőről tudni kell

A sörélesztő szuperélelmiszerként történő definiálása viszonylag új és sokak számára elsőre furcsán hangzik, hiszen sem az élesztőt, de főleg a

Tovább olvasom »
csicsóka

Erre jó a csicsóka

A csicsóka egy elfeledett növény, mely az utóbbi időkben kezdi reneszánszát élni. A tengerentúlon számos elegáns étterem tűzi étlapjára nemes

Tovább olvasom »
Likopin- a paradicsom antioxidáns

Likopin – a vörös antioxidáns

Haladó természetgyógyászok kedvence és ma már üdítőitalokat is dúsítanak vele: ez a likopin. Ismerd meg írásunkban ezt a remek antioxidánst!

Tovább olvasom »
Oldal1 Oldal2 Oldal3
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat