A fűszer, ami nélkül nincs tökfőzelék és kovászos uborka – íme a kapor
A kapor a magyar konyha egyik alap fűszere, ami leginkább nyáron uralja a konyhát. Már az illata is frissítően hat, jótékony hatásairól pedig még nem is tettünk említést.
A kapor a magyar konyha egyik alap fűszere, ami leginkább nyáron uralja a konyhát. Már az illata is frissítően hat, jótékony hatásairól pedig még nem is tettünk említést.
Magyarországon nagy tradíciónak örvendenek a főzelékek, és a kapros tökfőzelék csirkemell pörkölttel kétségkívül sokak szívét megdobogtatja.
Görög burgonyasaláta. Itt az ideje, hogy a krumplival ne bánjunk ennyire mostohán, egészen nyugodtan fogyasszuk, csak okosan elkészítve.
Tőkehal üdítő joghurtszósszal. A fő összetevő ezúttal a tőkehal, de a legtöbb fehér húsú hallal remekük működik.
Ízletes tilápia. Hogy még pazarabb legyen köretként quinoát készítettünk, ami tovább növeli az egészséges tápanyagokat.