Csirke padlizsánnal és csicseriborsóval
Csirke padlizsánnal és csicseriborsóval. Ezúttal egy könnyen elkészíthető csicseriborsós receptet hoztunk az arab konyhából.
Csirke padlizsánnal és csicseriborsóval. Ezúttal egy könnyen elkészíthető csicseriborsós receptet hoztunk az arab konyhából.
Apró, kapható zöld és fekete változatban, tele van vitaminnal, ráadásul a mediterrán konyha egyik kihagyhatatlan alapanyaga: íme az olívabogyó!
A hosszú tél után jólesik újra színes, friss zöldségekkel teli fogásokat készíteni. A kora tavaszi zöldségeink egyik a hónapos retek, amely igazi vitaminbomba és szinte pillanatok alatt tápláló fogást lehet készíteni belőle.
Az olívaolaj a koleszterinszint csökkentésében és a csontritkulás elleni küzdelemben segít, ráadásul az emésztésre is jótékony hatással bír.
Csicseriborsókrémes tészta. Tökéletes gyors ebéd vagy vacsora.
Brazil sertésragu. Dobd fel a konyhádat és hangulatodat is egy kis tüzes karneváli különlegességgel.
El tudod képzelni, hogy hús nélkül is lehet fasírtot készíteni? Naná! Készítsd el ezt a hajdinafasírtot és megtudod, hogy milyen!
Lencse fasírt. Ha unod már a lencsefőzeléket próbáld ki a lencséből készült fasírtot, hogy biztos ne ússzon el a szerencséd.
Rántott hal kókuszos bundában. Nincsen karácsony hal nélkül. Most egy különleges bundával emeljük a tétet, ami nem más mint a kókuszreszelék.