Ezekkel az ételekkel láthajuk el KOLLAGÉNNEL a testünket
Ha nem viszel be elegendő kollagént, a bőröd szárazzá válik, a körmeid elvékonyodnak, az izmaidat pedig nem tudod formába hozni.
Ha nem viszel be elegendő kollagént, a bőröd szárazzá válik, a körmeid elvékonyodnak, az izmaidat pedig nem tudod formába hozni.
Sütve? Grillezve? Esetleg krémként? A padlizsánból szinte bármi elkészíthető! A nyár egyik kedvenc alapanyaga…
A főzőtök igazi nyári étel. Alacsony szénhidráttartalma révén a diétázók és fogyókúrás étrendet követők is bátran fogyaszthatják.
Te miért eszel sajtot? Nemcsak finomak, de megannyi jótékony tulajdonsággal rendelkeznek az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat illetően.
Nem véletlenül mondják, hogy a spárga a zöldségek koronázatlan királya. Nem hizlal, remek energiaforrás és tele van értékes nyomelemekkel.
A zöldborsó kiváló fehérjeforrás, tele van antioxidánsokkal, ráadásul az emésztést is segíti gazdag rosttartalmával.
Egy klasszikus ebédvariáció, modern alapanyagokból. Így jellemezhető a csirkéből, bulgurból, édesburgonyából és zöldésgekből készülő ételt.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás, minden bizonnyal. Teljes értékű fehérjét, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A medvehagyma a tavasz csodanövénye. Leveléből finom ételek készíthetők, ráadásul segíti az emésztést és szebbé varázsolja a bőrünket!