Édesburgonya krémleves
Édesburgonya krémleves. Íme egy újabb módszer, ha nem tudod mire használni drágán vett édesburgonyáid.
Édesburgonya krémleves. Íme egy újabb módszer, ha nem tudod mire használni drágán vett édesburgonyáid.
A taboulleh egy tradicionális libanoni étel lényegében egy citrommal ízesített bulgursaláta, amit rendszerint rengeteg petrezselyemmel és némi paradicsommal kevernek el. Mi
Szereted a tócsnit? Jó hírünk van ez az egészségesebb változat ugyanolyan, sőt ha lehet, mi még egy picit finomabbá tettük. Az igazi
Az édesburgonya saláta önálló fogásként, de köretként is megállja a helyét
A lazacot mi imádjuk és ha minket olvasol, akkor jó eséllyel te is szereted 🙂 Bár nagyon finom sóval és
A Gazpacho egy spanyol eredetű jéghidegen felszolgált leves, mely a mediterrán nyár elsőszámú hűsítőjeként ismert, már a 12. század óta.
A Picatta egy olasz étel, amit eredetileg szeletelt borjúhúsból készítienek először vajon megpárolnak, majd gyakran bundázva sütik ki és minden
A töltött tojás – vagy ahogy mi magyarok nevezzük a kaszinótojás – a hidegtálak királya. Nélkülözhetetlen vendégváró falat húsvétkor, lagzikon és mindenféle összejöveteleken.